Over mij

Mijn naam is Ruben de Ruiter. Ik ben geboren en getogen in Hazerswoude dorp en ik heb al 20 jaar ervaring als staalbewerker. In januari 2018 heb ik mijn eigen bedrijf De Ruiter Staal opgericht. Ondertussen heb ik al verschillende mooie projecten mogen afleveren, met grote tevredenheid van mijn klanten. Klantvriendelijkheid, tevredenheid en nazorg van afgeleverde producten staan bij mij zeer hoog in het vaandel. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Heeft u een uitdaging voor mij? Neem gerust contact met mij op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Wat ik doe

De Ruiter Staal uit Hazerswoude-Dorp is uw specialist in staalconstructies en las- en montagewerkzaamheden. Hierbij moet u denken aan:

Constructiewerk

Stalen portalen

Deuren

Luifels

Lasmontage

O.a. staal, aluminium en RVS

Tuinbouw frames

Vloeistofdichte vloer

Mechanise service

Revisies

Vervangen van machine onderdelen

Vermaken spuitlijn

Kwaliteit is bij mij erg belangrijk, daarom heb ik verschillende certificaten. Met het NEN EN 1090 certificaat verklaar ik dat al mijn staalproducten aan de CE normering voldoen zoals deze geldt in de Europese Economische Ruimte. Dit houdt in dat aan alle constructieve eisen voor het staal is voldaan. Ook de kiwi heeft een certificaat afgegeven voor het behalen van de EN 1090-2 norm.

 

Daarnaast geeft het VCA certificaat aan ik dat ik voldoe aan een aantal eisen rondom veiligheid, gezondheid en milieu. Hiermee bent u dus verzekerd dat zowel het staal als de werkmethoden van hoge kwaliteit zijn.